mandag, 19 juni 2023 13:36

Braathen Eiendom AS avvist i Høyesterett

Skrevet av
Slik Marianna Fic Braathen har har parkert sin bil delvis inne på naboeiendommen, mister Bjerke en utleieparkeringsplass. Etter dommen kan hun ikke engang kjøre hit, men må følge en korridor rett inn fra portrommet. Og der er det en byggegrop. Slik Marianna Fic Braathen har har parkert sin bil delvis inne på naboeiendommen, mister Bjerke en utleieparkeringsplass. Etter dommen kan hun ikke engang kjøre hit, men må følge en korridor rett inn fra portrommet. Og der er det en byggegrop. Foto; Frank Tverran

Etter at jordskiftretten hadde fastslått grensene i bakgården i Fossveien 3 mot Stabellsgate 1, anket Braathen Eiendom AS saken til Eidsivating Lagmannsrett. Her fikk de ikke medhold og måtte i tillegg til egne saksomkostninger betale kr 302.181 i tillegg til de kr 214.055 de måtte betale til Bjerke & Co Eiendom i jordskifteretten.

Nå anket Braathen Eiendom AS både grensetvisten og sakskostnadenes størrelse til Høyesterett. Begge sakene ble avvist av Høyesteretts ankeutvalg og saken er dermed rettskraftig avgjort pr 19.juni 2023.

Dyre centimeter.

Det påløp ytterligere kr 67.500 i saksomkostninger ved Høyesteretts ankeutvalg. Dermed må Braathen Eiendom AS tilsammen betale kr 583.736 i tillegg til utgifter til egen advokat.
Marianna Fic Braaten (62) er både daglig leder og styreleder i selskapet.

Sist redigert mandag, 10 juli 2023 15:23

Beslektede artikler

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa