mandag, 04 april 2016 20:38

Full fart i Ringerikshallen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Den 22. april inntar Vassendgutane scenen i Ringerikshallen sammen med supportbandene Solid Ground Band og Chixie Dicks.

Etter 20 år på veien og 8 cd-utgivelser som alle har solgt til gull eller platina, kan man stille seg spørsmålet om Vassendgutane har fått svekket hørsel?
Ser man på tittlen til det siste albumet SKRU OPP, gir kansje svaret seg selv.

Manager Alf Aarseths rockefot går uavbrutt med lyden av Skru Opp. Vassendgutane skuffer aldri, sier Alf, mens telefonene kimer på bookingkontoret.

Etter formidabele suksesser med låter som GRANADA, SILIKON I TATTI OG UNGKAR MED DOBBELTSENG FOR Å NEVNE NOEN, er det nå bl.a. RUSSERBART OG HUE, LIKA,NACHSPEL, OG TYSTE BESTEFAR som topper ønskelistene. En konsert med Vassendgutane vil selvsagt inneholde et variert utvalg fra bandes rikholdige katalog.

Vassendgutane er: Artur Johan Bjørndal-vokal akk-gitar, Sindre Aam-vokal, bass, Ernst Olav Brune-trekkspel, Rune Ståle Brautaset-vokal akk gitar, Frank Willy Utgård-el gital, vokal, Alf Rune Melby-steelgitar, banjo og Kim Erik Lillestøl- trommer, vokal

Solid Ground Band fra Hønefoss begynner å få fotfeste innen Country rock miljøet og har hatt spillejobber fra vestfold til Oppland. Bandet ble startet med nåværende besetning i 2014 og består av Kristi Grannegård på vokal, Ole jacob Rødningen på keyboard, gitar og vokal, Selte på bass og vokal, Thor Arne Thorsen på gitar og vokal, samt Paul Hoseth på trommer.
Bandet spiller kompromissløs svingende og gitarbasert country rock+ en del partylåter. Alle får sitt. en herlig mixture av nytt og gammelt.
Bandet består av voksne musikere som har varmet opp for Vassendgutane før. Ta med deg dansefoten og kom og hør rocka countrymusikk i Ringerikshallen.

Chixie dicks er et band satt sammen for anledningen, og består av mesteparten av tributebandet CREEGLES, som har samlet fulle hus og skamros fra både lokalpresse og publikum.

Med det beste fra Creedence Clearwater Revival og Eagles. Flere av de 5 bandmedlemmene er ellers kjent fra suksessprosjekter som GUTTA FC, DROLSUM STASJON, KEG, etc.
Chixie Dicks består av: Knut Eirik Gilhuus, vokal, Åsmund Felberg Johnsen-gitar, vokal, Per Christian Aurdal, keyboard, Jehad Hammad, bass og Thomas Nystrand, trommer.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa