fredag, 29 juli 2022 08:12

Arsenal-keeper med kapteinsstøtte til Ødegaard: – Heldig som har han i laget

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Martin Ødegaard er blant de heteste kandidatene når Mikel Arteta skal offentliggjøre sin nye kaptein. Martin Ødegaard er blant de heteste kandidatene når Mikel Arteta skal offentliggjøre sin nye kaptein. Foto: Fredrik Varfjell / NTB.

Martin Ødegaard blir av mange regnet som den største favoritten til å ta over kapteinsbindet i Arsenal. Nå blir nordmannen hyllet av lagkamerat Aaron Ramsdale.

– Jeg har ingen problemer med at Ødegaard er kapteinen vår. Vi er heldige som har han i laget vårt, forteller Arsenals sisteskanse i David Seamans podkast.

NRK omtalte saken først.

Mikel Arteta er ventet offentliggjøre kapteinsvalget innen kort tid, og Ramsdale mener Ødegaard besitter mange av de nødvendige kvalitetene for å være klubbens lederskikkelse videre.

– Martin er kanskje ikke den som snakker høyest, men du trenger ikke alltid at kapteinen din gjør det. I en garderobe kan du likevel ha tre eller fire andre lederskikkelser som snakker høyt, poengterer keeperen.

– Han er kaptein for landet sitt og for en 23-åring har han bokstavelig talt rukket å oppleve det meste, fortsetter Ramsdale.

Martin Ødegaard signerte en permanent avtale med Arsenal i fjor sommer etter å ha tilbrakt et halvt år på lån. Også Ramsdale ankom London-klubben før forrige sesong.

Burvokteren avslører samtidig at Ødegaard og Arsenal-sjef Arteta har et spesielt forhold.

– De snakker spansk sammen, så jeg har ikke peiling på hva de snakker om. Martin snakker perfekt engelsk, men likevel snakker de sammen på spansk.

Sist redigert fredag, 29 juli 2022 08:22
NTB

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa