Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Silje Bekkåsen Nyhagen Silje Bekkåsen Nyhagen Arkivfoto: Frank Tverran

Silje Bekkåsen Nyhagen scoret alle målene for Hønefoss BK og ble den store helten i 3-0-seieren over Nanset i 1. divisjon kvinner lørdag. Nanset har tapt de siste tre kampene.

Nyhagen sendte Hønefoss BK i ledelsen etter 23 minutter. Ved pause var stillingen 1-0 til Hønefoss BK.

25-åringen scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 2-0 etter 67 minutters spill, og samme spiller gjorde hattrick åtte minutter før slutt. Det var Hønefoss BK-spissens ellevte scoring for sesongen.

Nansets Martine Gjennestad, Susann Hetland Tanum og Mari Skaug Bostrøm fikk se det gule kortet.

Etter lørdagens seier har Hønefoss BK 21 poeng på elleve kamper, mens Nanset blir stående på seks poeng.