Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Her ser vi pucken suse forbi hodet til Johansson, men det holdt ikke med en scoring Her ser vi pucken suse forbi hodet til Johansson, men det holdt ikke med en scoring Foto: Frank Tverran

Etter snaue 10 minutter, lagde Engesveen et nydelig mål. Fra kort hold og rett opp i krysset.

Assist var ved Nyland og Petterson. Men det holdt ikke med en scoring.

Lagene gikk til pause på 1-0 til hjemmelaget. Men da det ikke ble flere scoringer i andre periode, skjønte vi at Comet hadde bestemt seg for å ikke slippe til Panthers.

Det merkelige i denne matchen var at det var Ringerike som hele tiden hadde et spillemessig overtak. Etter en giftig kontring et stykke ut i tredje periode hvor Comets Johannessen slapp til i et soloraid, utlignet haldenserne til 1-1. Og noen minutter senere tok de ledelsen da Cizas la på til 1-2.

Etter at Ringerike på tampen av matchen tok ut keeper i håp om å utligne, ble enden på visa at Comet la på med 2 scoringer til i matchens siste minutt. I løpet av dette minuttet greide også tre av Ringerikes spillere å pådra seg tilsammen 45 minutter (10+10+25) for usportslig opptreden.