fredag, 19 april 2024 11:56

Ida Arnesen Gulbrandsen ny daglig leder i Menova

Skrevet av
Ida Arnesen Gulbrandsen Ida Arnesen Gulbrandsen Foto fra MENOVAS hjemmeside

Menova informerer på sin FB-side at Ida Arnesen Gulbrandsen er ansatt som ny daglig leder i Menova.

Menova gikk for et internt opprykk når de ansatte ny daglig leder i selskapet. Økonomi- og administrasjonsleder Ida Arnesen Gulbrandsen starter 1. oktober i den nye jobben.

- Ida har vært hos oss i kun noen måneder. På disse månedene har hun vist at hun er en tydelig og stø leder, med et varmt hjerte for arbeidsinkludering, sier styreleder i Menova AS Finn Moholdt.

- Selv om vi fikk over 50 søkere på stillingen, fant vi ikke den personen som vi opplevde hadde full match i den profilen vi ønsket. Ønsket var en person med god erfaring fra forretningsutvikling, salg og gjerne konsulentvirksomhet, samtidig med solid og dokumentert ledererfaring. Vi har derfor valgt å gå for en løsning hvor dagens daglige leder Magne Enger fortsetter hos oss på konsulentbasis med fokus på, og ansvar for forretningsutvikling. Ida vil stå for daglig drift, sikre leveransene til NAV, våre eierkommuner og at vi holder avtalt kvalitet til alle våre kunder og utvikle organisasjonen. Menova går krevende tider i møte og denne løsningen mener styret i Menova er den beste, sier Finn Moholdt.

Kort om Ida Arnesen Gulbrandsen
Alder: 54 år
Bosted: Jevnaker
Tidligere arbeidsgivere: Kommer fra Sparebank1 Økonomihuset som regnskapsrådgiver. Jobbet før det i nesten 10 år i Ringerikskraft som blant annet regnskapssjef, controller og konstituert daglig leder for entreprenørvirksomheten.

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa